info@personohr.com
+44 20 3286 1350
+90 850 283 2375
Follow Us

Kişisel Verilerin Korunması Aydınlatma Metni

Veri Sorumlusu ve Kişisel Verilerin İşlenme Amaçları
Bu aydınlatma metni, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununun 10. maddesi ile Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesinde Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ kapsamında veri sorumlusu sıfatıyla   Volitek Bilişim Çözümleri San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından hazırlanmıştır.
Veri Sorumlusu sıfatıyla  Volitek Bilişim Çözümleri San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından toplanan Kişisel Verileriniz; Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi, Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Pazarlama Analiz Çalışmalarının Yürütülmesi, Reklam / Kampanya / Promosyon Süreçlerinin Yürütülmesi, Ürün / Hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi, Müşteri sorun ve şikayetlerinin çözümlenmesi, Doğabilecek uyuşmazlıklarda delil olarak kullanılması, Haberleşme faaliyetlerinin yürütülmesi  amaçları ile sınırlı olarak işlenecektir.
Kişisel Verilerin Kimlere Hangi Amaçla Aktarılacağı
Bu kişisel veriler, yurtiçinde SGK ve Diğer Yetkili Kurum ve Kuruluşlar, Muhasebeciler, Gerçek kişiler veya özel hukuk tüzel kişileri, Yetkili Kamu kurum ve kuruluşları, Tedarikçi, Müşteri alıcı gruplarına Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi, Ürün / Hizmetlerin Pazarlama ve Satış Süreçlerinin Yürütülmesi, Kosgeb desteği hesaplanması amaçları kapsamında aktarılabilecektir.
Bu kişisel veriler yurtdışında yerleşik üçüncü kişiler ile paylaşılmamaktadır.
Kişisel Verileri Toplama Yöntemlerimiz ve İşlenme Şartları 
Bu kişisel verileriniz, kâğıt ortamında otomatik olmayan; internet, e-posta, Yazılım uygulamaları gibi dijital ortamlarda otomatik ya da kısmen otomatik yöntemlerle Açık Rıza, Kanun Hükmü, Veri Sorumlusu Meşru Menfaat kişisel verilerin işlenmesi şartlarına dayalı olarak işlenmektedir.
Kişisel Verilerinizle İlgili Haklarınız
İlgili kişiler kişisel verilerine ilişkin haklarını kullanmak için öncelikle veri sorumlusuna başvurmak zorundadırlar. Kanunun 14’üncü maddesine göre Kişisel Verileri Koruma Kurulu’na doğrudan şikâyette bulunulamaz.
Kanun uyarınca kişisel verilerinizle ilgili olarak aşağıdaki haklarınızı veri sorumlusuna başvurarak kullanabilirsiniz.
a)      Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme
b)      Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme
c)       Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme
d)      Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme
e)      Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme
f)       İşlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme
g)      (e) ve (f) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme
h)      İşlenen verilerinizin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme
i)      Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep etme
Veri Sorumlusuna Başvuru Yöntemi
Başvurunuzu;

•Uludağ Üniversitesi ULUTEK Teknoloji Geliştirme Merkezi No:104 16059 Nilüfer Bursa adresine yazılı olarak;

•  adresimize, kayıtlı elektronik posta adresinizi kullanarak;
• Sistemimizde kayıtlı bulunan veya size ait olduğu teyid edilen elektronik posta adresiniz üzerinden info@personohr.com e-posta adresine göndererek yapabilirsiniz.
Başvuru yapılırken uyulması gereken usul ve esaslar hakkındaki daha detaylı bilgiye Kişisel Verileri Koruma Kurumu’nun “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ” ile ulaşabilirsiniz.